ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ // ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ (Γλυφάδα) // ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ
24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΥΡΩΝ [ALCS]
ΠΑΚΕΤΑ ΝΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ // ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Service ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ
Συναγερμοί σπιτιών Συστήματα συναγερμού Συστήματα ασφαλείας Ασυρματοι συναγερμοί σπιτιών Συναγερμοί καταστημάτων
Συναγερμοί
Αυτοκινήτων
Προσφορές
συναγερμών
συναγερμός σπιτιου συναγερμός σπιτιου συναγερμοι σπιτιών συναγερμοι συναγερμός κατοικιών synagermoi spition

Συναγερμοί σπιτιών - κατοικιών

Συναγερμοί σπιτιών - κατοικιών με γραπτή εγγύηση. Συναγερμοί κατοικιών σε οικονομικές τιμές και με τοποθέτηση, χωρίς εξτρα επιβάρυνση.

Η KPSystems, σας προσφέρει μέσω της υψηλής τεχνογνωσίας της σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας, συναγερμους σπιτιών για την απόλυτη προστασία της οικία σας .

Η αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων συστημάτων συναγερμού της εταιρίας μας, είναι διασφαλισμένη από την ύπαρξη αυστηρότατης διαδικασίας επιλογής του τελικού προϊόντος. Η ΚPSystems εξασφαλίζει απόλυτα την ετοιμότητα και την άψογη λειτουργία των συστημάτων συναγερμού που εγκαθιστά καλύπτοντας επίσης και την προληπτική συντήρηση τους.

Ο οδηγός ασφαλείας της KPSystems, σχεδιάστηκε για να σας απαριθμήσει τα πλεονεκτήματα με τα οποία ανταμείβεστε καθημερινά από την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας - συναγερμού σπιτιου. Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων αποφασίζει να προχωρήσει στην τοποθέτηση συστήματων συναγερμού μόνο μετά από περιστατικό κλοπής ή και απόπειρα. Επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους χωρίς σύστημα ασφαλείας διατρέχουν τον τετραπλάσιο κίνδυνο να υποστούν διάρρηξη ή ανεπιθύμυτη εισβολή από αυτές που είναι εξοπλισμένες με σύστημα συναγερμού, επιπλέον:

Οι συναγερμοί σπιτιών είναι DTMF τεχνολογίας με ενσωματωμένο κωδικοποιητή on board που επιτρέπει την απομακρυσμένη όπλιση ή αφόπλιση του συναγερμού, μέσω σταθερού δικτύου ή κινητού τηλεφώνου.

Ο συναγερμός σπιτιού προστατεύει τη ζωή και τα υπάρχοντά σας από κλοπή ή και βανδαλισμό τόσο κατά την παραμονή σας στο χώρο όσο και κατά την απουσία σας (διαθέτει προγράμματα όπλισης για βραδυνές ώρες) , με πολλές ακόμα δυνατότητες

Ένας συναγερμός σπιτιού δημιουργεί σύστημα πυρανίχνευσης στο σπίτι σας. Ο συναγερμός οικίας ειδοποιεί μέσω οπτικοακουστικών μέσων για την ύπαρξη καπνού στο τζάκι ή στην κουζίνα σας πριν εκδηλωθεί σε πυρκαγιά.

Οι συναγερμοί σπιτιού - κατοικίας επιπλέον ειδοποιούν σε 24ωρη βάση ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε να συνδεθείτε με τον Κεντρικό Σταθμό λήψης σημάτων για τα εξής περιστατικά :


.
Απόπειρα κλοπής , διάρρηξης, βανδαλισμού
.
Εστία καπνού, εκδήλωση πυρκαγιάς

.
Επείγον ιατρικό περιστατικό (για μέλη της οικογενείας σας που βρίσκονται στο χώρο της οικίας , ιδιαίτερα χρήσιμο για ηλικιωμένους)

.
Διακοπή ρεύματος (22OV FAILURE ALARM), ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την περίοδο των διακοπών για τους ψυκτικούς θαλάμους
.
Πλημμύρα /διαρροή γκαζιού/αερίων

Επιπλέον τα συστήματα συναγερμού οικίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε λειτουργίες της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης, καλώντας μόνο τον αριθμό του σπιτιού σας από οποιοδήποτε μέρους του κόσμου και αν βρίσκεστε για τα εξής:

Άναμμα - σβήσιμο του θερμοσίφωνα

Άναμμα - σβήσιμο φώτων εντός και εκτός του σπιτιού

Ανέβασμα - κατέβασμα ηλεκτρικών ρολλών, γκαραζόπορτας κλπ.

Όλες οι προσφορές
Συναγερμοί σπιτιών DIGIFLEX
Συναγερμοί σπιτιών AV-GAD
Συναγερμοί σπιτιών TEKNIM
Συναγερμοί σπιτιών BOSCH
Συναγερμοί σπιτιών NAPCO
Συναγερμοί σπιτιών CADDX
συναγερμος σπιτιού  
Συναγερμοί σπιτιών DIGIFLEX
Συναγερμοί σπιτιών AV-GAD
Συναγερμοί σπιτιών TEKNIM
Συναγερμοί σπιτιών BOSCH
Συναγερμοί σπιτιών NAPCO
Συναγερμοί σπιτιών CADDX
 
ΤΗΛ.: 210 9650 924 // ΚΙΝ.: 694 772 5910